Het SamenSpeelFonds

Geweldig nieuws voor alle kinderen!✨

Het SamenSpeelFonds gaat dit jaar van start. Dat betekent dat er komend jaar hopelijk al veel samenspeelplekken bij komen. Dus ben jij van een speeltuinvereniging of heb je een samenspeelinitiatief voor jouw buurt? Meld je aan voor de nieuwsbrief van het Gehandicapte Kind (vh NSGK) of Jantje Beton! Van hen hoor je het als eerst wanneer je jouw idee kunt aanmelden voor het SamensSpeelFonds.

Werk jij bij een gemeente en denk je nu: ‘Potverdrie! Wij moeten ook meer samenspeelplekken maken!’, dan helpt Speelplan graag om gemeentebreed alle kansen in kaart te brengen en een concreet actieplan op te stellen. Samen. Met iedereen in de gemeente die samenspelen belangrijk vindt.

Speelplan heeft ook het SamenSpeelAkkoord ondertekend. Daarin beloven wij om de samenspeelkansen van alle kinderen te vergroten. Meer weten over onze SamenSpeelBelofte? Klik dan hier.

PS – Heb jij al een GE-WEL-DI-GE samenspeelplek aangelegd? Laat het ons weten! Dan zetten we deze op www.buitenspeelkaart.nl zodat iedereen weet waar de goede samenspeelplekken liggen.