Ontwerpen van een buitensportlocatie

Samen met onze ontwerpers hebben wij als doel om van elke sportlocatie een moderne aantrekkelijke locatie te maken. Met een goede voorbereiding en (buurt)onderzoek brengen we de wensen van zowel de opdrachtgever als belanghebbenden in kaart om er voor te zorgen dat alle partijen in een vroeg stadium duidelijkheid hebben over de ontwikkeling van de sportlocatie.

Het ontwerpproces

Alvorens we aan de slag gaan bepalen we samen met de opdrachtgever de randvoorwaarden voor het project. Daaronder vallen zaken als locatie, oppervlakte, budget en gewenste invulling van de sportruimte. Met deze gegevens gaan onze ontwerpers aan de slag om tot de eerste adviezen en voorstellen te komen. Na afstemming over de plannen leggen we de plannen voor aan de gebruiker van de locatie of accommodatie. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een participatie website, waartoe alle partijen toegang hebben gedurende de looptijd van het project.

Onze projecten

Buitensportkaart.nl

Door meer bekendheid te geven aan de sportplekken willen wij iedereen stimuleren om meer te gaan sporten en bewegen. Tijdens onze participatieprojecten horen we keer op keer dat bewoners behoefte hebben aan een online kaart van alle sportplekken in hun gemeente. Zeker van openbare plekken is het belangrijk en eigenlijk vanzelfsprekend dat ze gemakkelijk te vinden zijn.

Sportscan

De openbare sportruimte van elke gemeente is uniek. Om dit goed in beeld te krijgen voeren we de sportscan uit. Lopend of met de fiets gaan onze onderzoekers langs alle locaties. Iedere formele sportmogelijkheid wordt met foto’s in beeld gebracht én beoordeeld aan de hand van de sportscan. De voorzieningen worden onder andere beoordeeld op situering, vormgeving, gebruik en de huidige staat. Het resultaat van deze inventarisatie wordt inzichtelijk gemaakt met een fotoboek. Hierin worden de foto’s, belangrijkste gegevens en beoordelingen opgenomen.

Neem contact met ons op

Interesse? Neem vandaag nog contact met ons voor een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Liever bellen? Wij zijn op werkdagen bereikbaar op:
+31 (0)36 – 30 30 906

Vraag de brochure aan!

Liever eerst meer informatie? Vraag onze brochure aan!

Contact Us