“Een beweegvriendelijke leefomgeving draagt bij aan de gezondheid en maakt spelen, bewegen, sporten en ontmoeten toegankelijk voor iedereen

Buitensportplan

Buitensportplan is in 2021 opgericht door Walid Rahman. Buitensportplan is een onafhankelijk advies-, ontwerp-, en inspectiebureau gespecialiseerd in sporten en bewegen voor jong en oud. Daarnaast geeft Buitensportplan cursussen op het gebied van beheer, veiligheid en inspectie. Binnen Buitensportplan houden wij ons bezig met het veilig en aantrekkelijk maken van de binnen- en buitensportlocaties en het inrichten van een beweegvriendelijke leefomgeving. Tevens werkt Buitensportplan nauw samen met zusterbedrijf Speelplan BV en DataControl (DCTT).

Multidisciplinair team

Het team van Buitensportplan is multidisciplinair samengesteld. Zij hebben veel deskundigheid en ervaring in ontwerpen, stedenbouwkunde, landschapsarchitectuur, ruimtelijke ordening, groenontwerp, fondsenwerving, participatie, veiligheid, beheer en toegankelijkheid van de sportruimte alsook het transformeren van afzonderlijke openbare speel- en sportplekken tot veelzijdige beweegplekken die geschikt zijn voor mensen van alle leeftijden.

Samenwerking

Ons team werkt nauw samen met deskundige partners binnen het spelen, sporten en bewegen. Samen met deze partners brengen wij vele inwoners op een veilige manier in beweging.

Neem contact met ons op

Interesse? Neem vandaag nog contact met ons voor een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Liever bellen? Wij zijn op werkdagen bereikbaar op:
+31 (0)36 – 30 30 906

Vraag de brochure aan!

Liever eerst meer informatie? Vraag onze brochure aan!

Contact Us