Buitensportplan

“Sporten in de openbare ruimte is gezond en maakt bewegen toegankelijk voor iedereen

Buitensportplan

Buitensportplan is in 2021 opgericht door Walid Rahman. Buitensportplan is een onafhankelijk ontwerp-, inspectie- en adviesbureau gespecialiseerd in sporten en bewegen voor jong en oud. Daarnaast geeft Buitensportplan cursussen op het gebied van beheer, veiligheid en inspectie. Binnen Buitensportplan houden wij ons bezig met het veiliger, beter en interessanter maken van de sport- en beweegomgeving in de openbare ruimte. Tevens werkt Buitensportplan nauw samen met zusterbedrijf Speelplan BV en DataControl (DCTT) en hebben wij een partnership met W&H sports.

Multidisciplinair

Het team van Buitensportplan is multidisciplinair samengesteld. Zij hebben veel deskundigheid en ervaring in industrieel ontwerpen (productontwikkeling), stedenbouwkunde, landschapsarchitectuur, ruimtelijke ordening, groenontwerp, fondswerving, participatie, veiligheid, beheer en toegankelijkheid.

Voor vragen of meer informatie,

klik hier

Neem contact met ons op

Interesse? Neem vandaag nog contact met ons voor een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Liever bellen? Wij zijn op werkdagen bereikbaar op:
+31 (0)36 – 30 30 906

Vraag de brochure aan!

Liever eerst meer informatie? Vraag onze brochure aan!

Contact Us