Op 3 december 2019 tekenden 14 initiatiefnemers het SamenSpeelAkkoord. Inmiddels is dit aantal uitgegroeid tot 36 beloftemakers en Speelplan is er hier één van.

Welke beloftes doen wij om de samenspeelkansen te vergroten?

  • Wij gaan onze opdrachtgevers nog meer inspireren door van inclusief ontwerpen de standaard te maken.
  • In elk speelruimte-plan (visie, beleid of uitvoering) nemen wij speerpunten voor samenspelen op. Wij adviseren gemeenten om hier budget voor vrij te maken.
  • Wanneer wij onderzoek doen naar openbare speel- en sportruimte, beoordelen wij speel- en sportplekken op de mogelijkheid om samen te bewegen. We adviseren gemeenten wat nodig is om samenspelen te stimuleren.
  • Wij gaan ervoor zorgen dat ook de samenspeelplekken op de website www.buitenspeelkaart.nl goed vindbaar zullen zijn.
  • In elke cursus die zusteronderneming Speelplan geeft over beleid, beheer en inspectie besteden wij aandacht aan het onderwerp Samenspelen.

Hoe gaat Buitensportplan samen met Speelplan daar bewoners bij betrekken?

Door in de ontwerpfase met bewoners te participeren, dit doen wij door onze online tool: www.speeltuinbouwer.nl maar ook door buurt- en wijkwandelingen met de bewoners te doen en er op deze manier achter zien te komen wat men echt leuk vindt in hun eigen woonomgeving. Uiteraard zijn kinderen en volwassenen met een beperking hier van harte welkom!

Bekijk het onderstaande filmpje voor ons SamenSpeelBelofte.

Download hier onze SamenSpeelBelofte

Neem contact met ons op

Interesse? Neem vandaag nog contact met ons voor een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Liever bellen? Wij zijn op werkdagen bereikbaar op:
+31 (0)36 – 30 30 906

Vraag de brochure aan!

Liever eerst meer informatie? Vraag onze brochure aan!

Contact Us