Binnensportinventaris

Beheer van sportinventaris

Naast de inspectie van sporttoestellen in de buitenruimte verrichten we onafhankelijke veiligheidsinspecties voor sportinventaris in gymzalen, sportzalen en sporthallen. Deze sportaccommodaties worden dagelijks intensief gebruikt. De veiligheid dient voor de gebruikers dan ook voorop te staan. Om de kwaliteit en veiligheid van toestellen en materialen te waarborgen is goede registratie in een digitaal logboek en een jaarlijkse onafhankelijke inspectie van belang. Met de ABS-modules krijgt de beheerder een duidelijk beeld van de staat van de toestellen. De beheerder kan op basis van de paspoortgegevens van de toestellen zelf bepalen welke actie hieraan wordt gekoppeld.

Er wordt een digitaal logboek opgebouwd waarmee je meer inzicht krijgt in de technische staat van het toestel. Elk toestel of object heeft een eigen unieke QR-code waarmee je bij een controle altijd gegevens over het toestel of object te zien krijgt. Ook kun je makkelijk zien of alle toestellen of objecten in de zaal nog wel aanwezig zijn, of juist verplaatst zijn naar een andere locatie.

Neem contact met ons op

Interesse? Neem vandaag nog contact met ons voor een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Liever bellen? Wij zijn op werkdagen bereikbaar op:
+31 (0)36 – 30 30 906

Vraag de brochure aan!

Liever eerst meer informatie? Vraag onze brochure aan!

Contact Us