Wat wij doen

Buitensportplan zet zich in voor een goede kwaliteit van de sport- en beweegruimte voor iedereen. We inspecteren zowel de binnen sportaccommodaties als de sport- en beweegplekken in de buitenruimte. We ontwerpen (urban) sportparken waarbij duurzaamheid, circulariteit, inclusiviteit en veiligheid centraal staan.

Buitensport

Advies

Buitensportplan adviseert op het gebied van beleid en beheer van (openbare) sportruimte. Hierbij leggen we de nadruk op een beweegvriendelijke leefomgeving en de veelzijdigheid van sport, bewegen en (technische) innovaties.

Ontwerp

We maken ontwerpen voor (urban) sportplekken en beweegtuinen die uitdagend en toegankelijk zijn voor een brede doelgroep. Buitensportplan kan een project oppakken van A tot Z: van inspraak en ontwerp tot technische uitwerking en het begeleiden van het realisatieproces.

Inspectie

Om te zorgen dat de sportlocatie veilig is en blijft, voeren we veiligheidsinspecties, HIC-metingen en risico-analyses uit. Dit doen wij met behulp van ons beheersysteem ABS (Aantoonbaar BeheerSysteem).

Binnensport

Advies

Wij geven advies over de vervanging en nieuw aan te schaffen sport- en spelmateriaal. Naar aanleiding van het inspectierapport, de bezettingsgraad van de sportaccomodatie(s) en het overleg met stakeholders geven wij de opdrachtgever advies en inzicht in de meerjarenbegroting. Hierdoor heeft de opdrachtgever grip op kosten voor de lange termijn.

Ontwerp

Door samen te werken met deskundige partners ondersteunen wij de opdrachtgever in het (laten) maken van sporttechnische ontwerpen voor de inrichting van sporthallen, sportzalen en gymzalen. Dit doen wij door de kaderstelling van de opdrachtgever te combineren met de wensen vanuit de gebruikers en de zaalbezetting. In het ontwerp wordt rekening gehouden met de benodigde (sport) inventaris.

Inspectie

Voor de binnensportaccommodaties verzorgt Buitensportplan op een onafhankelijke wijze de veiligheidsinspecties voor de sportinventaris. Door het gebruik van ABS wordt dit digitaal geregistreerd en vastgelegd (digitaal logboek).

Neem contact met ons op

Interesse? Neem vandaag nog contact met ons voor een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Liever bellen? Wij zijn op werkdagen bereikbaar op:
+31 (0)36 – 30 30 906

Vraag de brochure aan!

Liever eerst meer informatie? Vraag onze brochure aan!

Contact Us