Wat wij doen

Buitensportplan is het bureau op het gebied van sport en beweging. Wij zijn een onafhankelijk ontwerp-, inspectie- en adviesbureau voor openbare sportruimte. Ons multidisciplinair team heeft zowel expertise op gebied van het menselijk bewegen en de functie van sport binnen de maatschappij, als op gebieden als ruimtelijke ordening, participatie en stedenbouwkunde. Onze belangrijkste doelstelling is om een veilige, uitdagende en toegankelijke sportruimte te realiseren en de kwaliteit van deze sportruimte te waarborgen. Dit doen wij o.a. voor gemeentes, speeltuinverenigingen, scholen, kinderdagverblijven, sportverenigingen en recreatiebedrijven.

Buitensportplan biedt diverse diensten aan om deze doelstelling te realiseren. Zo geven wij advies op het gebied van beleid en beheer van (openbare) sportruimte. Hierbij leggen we nadruk op een beweegvriendelijke leefomgeving, de veelzijdigheid van beweging en (technische) innovaties. Verder kunnen wij het ontwerp vanaf de inspraak tot en met de begeleiding van het realisatieproces voor u uit handen nemen. Om te zorgen dat de sportruimte veilig is én blijft voeren wij veiligheidsinspecties, HIC metingen en risicoanalyses uit. Dit doen wij eventueel met behulp van ons beheersysteem ABS (van zusterbedrijf Data Control TT) . Tevens kunnen wij ook ondersteuning bieden bij een inspectietraject. Om onze kennis te delen geven wij voor alle facetten binnen het spelen diverse cursussen.

Neem contact met ons op

Interesse? Neem vandaag nog contact met ons voor een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Liever bellen? Wij zijn op werkdagen bereikbaar op:
+31 (0)36 – 30 30 906

Vraag de brochure aan!

Liever eerst meer informatie? Vraag onze brochure aan!

Contact Us